sobota 12. prosince 2015

GameStylus NEWS: A game engine for Android and iOS / Herní engine pro Android a iOS

GameStylus NEWS: A game engine for Android and iOS / Herní engine pro Android a iOS


EN: Create games on GameStylus.com and they will be available not only on Android, but on iPad and iPhone too! Yes, here it is: The thing we recently worked on was porting our game engine GameStylus to iOS (iPhone, iPad). It has been tested, we placed first data there - and the first game has already been approved by Apple App Store - Alvin and Christmas. Any game created on GameStylus.com can be easily run on iOS now. And so we exported data (images, music, game instructions etc.) of our other games and - and even more of GameStylus games are awaiting approval from Apple right now.
Just two more things:
1) Yes, to create a game for Android and iOS is really so easy now! (And free, of course!) Simply create an adventure game on GameStylus.com send it to us for approval (just a short e-mail) and then it is easy to make your game available for all owners of Android phones and tablets - and all iPhone and iPad owners.
2) It is still true that your game can be - without any approval (or, exactly, without our approval, you must approve it, of course :)) - played by anyone on Android - using our GameStylus.com app. (Yes, it is the same app which you can use to fine tune your game.) We don't plan to publish any similar app for iOS right now...

From now on the GameStylus engine is multiplatform! Of course we think about other platforms as well - to make all the games (yours and ours) available for as much players as possible!

The engine is now available for Windows too. Read more at our new GameStylus blog here.


CZ: Hry, které vytvoříte na GameStylus.com, si teď můžou zahrát i majitelé iPadů a iPhonů! Ano, je to tady: Věc, na které jsme v poslední době pracovali, byla portování našeho herního engine GameStylus na operační systém iOS (pro iPhone, iPad). Otestováno, vložena první data - a první hra už byla schválena na Apple App Store - Alvin a Vánoce. Protože opravdu stačí hru na GameStylus.com vytvořit pouze jednou a poté lze data (obrázky, hudbu, instrukce ve hře apod.) využít jak na Androidu, tak na iOS, připravili jsme rovnou i další vyšlé hry pro iOS - a nyní čekají na schválení u Apple.
Zbývají dodat dvě věci:
1) Ano, vytvořit hru pro Android i iOS je opravdu tak snadné (a zdarma, samozřejmě!); jednoduše adventure hru vytvoříte na GameStylus.com, pošlete nám ke schválení (stačí krátký e-mail) a pak už nic nebrání tomu, aby si hru mohli zahrát jak majitelé telefonů a tabletů s Androidem, tak majitelé iPhonů a iPadů.
2) Stále platí, že si vaši hru bez jakéhokoli našeho schvalování (vy to ale, samozřejmě, schválit musíte :)) může zahrát také kdokoli, kdo si na Android ze stránek GameStylus.com stáhne naši aplikaci - a vaši hru si do ní nahraje. (A v této aplikaci můžete i vy svou hru ladit.) Podobnou aplikaci pro iOS zatím neplánujeme, do budoucna se to ale může změnit.
Odteď je tedy GameStylus engine multiplatformní. Uvažujeme samozřejmě i o dalších platformách, aby se vaše (i naše, samozřejmě) hry dostaly k co největšímu počtu hráčů!

Engine je nyní dostupný i pro Windows. Čtěte více zde na našem novém blogu GameStylus.

Žádné komentáře:

Okomentovat